شورای تجارت و سرمایهگذاری جمهوری اسلامی پاکستان، با هدف توسعه روابط دو جانبه، از مجموعه زیرساختهای اقتصادی، حملونقل هوایی و دریایی، پروژههای عمرانی و مراکز صنعتی این جزیره بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، در بازدید اعضا شورا از بندرگاه جزیره، به سرپرستی سید جواد حسین کاظمی، مشاور ارشد فدراسیون اتاقهای بازرگانی و صنایع پاکستان و همراهی رئیس شورای تجارت و سرمایهگذاری این کشور، مدیرکل بنادر و دریانوردی کیش با تشریح ظرفیتهای فنی و عملیاتی بندر گفت: بندر جزیره کیش با طراحی مدرن و عمق مناسب، توانایی پذیرش انواع شناورهای تجاری، باری و مسافری را داشته و این ویژگیها نشان از پتانسیل کیش برای تبدیل شدن به هاب ترانزیتی منطقه دارد.
داریوش حامدخواه، با تأکید بر روند توسعهمحور بنادر کیش افزود: در حال حاضر فرآیند ارتقاء زیرساختهای بندری با هدف رقابتپذیری در سطح منطقهای در جریان است و ما همواره از سرمایهگذاران علاقهمند به مشارکت در توسعه بنادر استقبال میکنیم.
مدیرکل فرودگاه بینالمللی کیش نیز با اشاره به استانداردهای بالای این مجموعه گفت: فرودگاه کیش به سیستمهای ناوبری پیشرفته و روز دنیا مجهز بوده و طراحی آن امکان پذیرش انواع هواپیماهای باری و مسافری را فراهم کرده است.
نصراله زمانی، با اشاره به رشد پروازها افزود: فرودگاه کیش اخیراً رکوردهای پروازی قابل توجهی را ثبت کرده و در صورت انجام هماهنگیهای لازم، آماده میزبانی از ایرلاینهای بینالمللی جدید می باشد.
در ادامه این بازدیدها، پروژه مشارکتی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش تحت عنوان "رویای کیش" شامل برجهای پنجگانه ۱۸ طبقه و ویلاهای ساحلی، به هیأت معرفی شد.
مرتضی فکوری،مدیر سرمایهگذاری شرکت سرمایهگذاری و توسعه کیش در خصوص این پروژه گفت: این طرح در نوار ساحلی شرقی جزیره، دارای 817 واحد شامل 162 واحد در 27 بلوک ویلایی و 655 واحد در 5 برج 18 طبقه می باشد که یکی از چند پروژه موفق مشارکتی شرکت با بخش خصوصی به شمار می آید.
دو کارخانه صادرات محور در زمینه تولید مبلمان و شیرآلات نفت و پتروشیمی نیز از دیگر ظرفیت های جزیره کیش بود که هیات پاکستانی از بازدید کردند.
پس از اتمام بازدید، چندین نشست تخصصی میان هیأت پاکستانی با معاونان و مدیران شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، فعالان اقتصادی، گردشگری، اصناف و سرمایهگذاران جزیره برگزار شد که در آن راهکارهای توسعه همکاریهای دوجانبه و فرصتهای مشترک سرمایهگذاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این بازدیدها به همت شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش در راستای توسعه دیپلماسی اقتصادی منطقه آزاد کیش و با هدف معرفی ظرفیتهای کلیدی این منطقه به مخاطبان بینالمللی انجام شد.